6ο Διεθνές Φεστιβάλ Ψηφιακού Κινηματογράφου Αθήνας

Αλκυονίς NewStarArtCinema

Ιουλιανού 42-46 (στάση ΗΣΑΠ Βικτώρια)

 

Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2017

 

Σιωπηλός Μάρτυρας σκην. Δημήτρης Κουτσιαμπασάκος, 72 minστις 21:30

Adaptation σκην. Bartosz Kruhlik 25 min στις 22:50

Ardak σκην. Esmaeil Monsef 17 min στις 23:15

Hotel Paraíso σκην. Jon Lewis 14 min , στις 23:32

 

Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2017  

The perfect party σκην. Tasos Grammatosis, Yiannis Sykovaris 17.51 min, στις 21:30

A moment without fear σκην. Ευάγγελος Βροχίδης 12:58 min, στις 21:47

Πρωταπριλιά σκην. Αποστόλης Ηλιόπουλος 17:10 min, στις 22:00

Thepuppet (Φαρμακείο) σκην. Γιάννης Συκοβάρης 26:34 min, στις 22:17

Γενέθλια σκην. Dimitris Katsimiris12:47 min, στις 23:00

Κάλαντα σκην. Θάνος Ψυχογυιός 16:35 min, στις 23:12

Dove σκην. Κωνσταντίνος Χαλιάσας 18:10 min, στις 23:28

Firefly σκην. Georgios Soumelidis 13:25 min, στις 23:46

Fragmenta (αποσπάσματα) σκην. Ηλίας Χαρίσης 5:45 min, στις 23:59

Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2017

 

Αφιέρωμα Περιβαλλοντική Εκπαίδευση, Δια Βίου Μάθηση, στις 12:00-16:00, είσοδος ελεύθερη

Στην ακτή των γερανών, Φιλανδία, 45 min, Πρεμιέρα, Σκην, EeroMurtomäki, JuhaniKoivusaari, AriValkola, στις 12:00μμ

Ζώα που ψάλλουν και μαγεύουν, Εκουαδόρ, 26 min, Πρεμιέρα, Σκην. AlfredoSalazar, στις 12:45μμ

Από τον πόνο στον Παράδεισο, Φινλανδία, 16 min, Πρεμιέρα, Σκην. IliasMissyris, στις 13:01

Μια φορά κι έναν τυρφώνα, Γαλλία 32 min, Πρεμιέρα, Σκην. CelineMalevre, στις 13:16

14:00 Πάνελ Συζήτησης με τους Βάλια Κουτσούρη, Αθηνά Πρόγιου, Μελίνα Κυζερίδη, Ηλία Ιωσηφίδη, Χρήστο Ν. Καρακάση, Βασιλική Κάππα, Κυριάκο Ελευθερίου

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Uncool Kids σκην. Δημήτρης Τσακαλέας 10:00 min, στις 21:30

πού είχαμε μείνει; σκην.Τσαπρούνη Κωνσταντίνα 10:00 min, στις 21:40

Γυμνά σώματα σκην.Γιώργος Λινάρδος 10:49 min, στις 21:50

Rotation σκην.Πάνος Κατσιμπέρης 9:43 min, στις 22:00

Trapped σκην.Παναγιώτης Κουρλιούρος 11:44 min, στις 22:10

Thecat Σκην. Αναστασία Αναγνωστοπούλου 28:34 min στις 22:22

Βραχιόλι φιλίας σκην.Δημήτρης Άντζους 14:59 min, στις 23:00

Heretic σκην.Stephanos Minoglou 10:57 min, στις 23:14

History of other touches σκην.Μαριάννα Παπαγεωργίου 3:13 min, στις 23:25

Invisible (αόρατος) σκην.Kostas Gerampinis 30:00 min, στις 23:29

Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2017  

Μέσα από το δέρμα σκην. Βασίλης Καπνής 8:22 min, στις 21:30

Daltoman σκην. Κωνσταντίνος Τσιόδουλος 9:41 min, στις 21:38

Το φως μέσα στο σκοτάδι σκην. Δημήτρης Γεωργοσόπουλος 3:03 min, στις 21:48

May 2068 σκην.Γιάννης Τσιούμας 7.11 min, στις 21:51

Somnium σκην. Φώτης Μιχαήλ- Μαριλένα Παππά 9.21 min, στις 21:58

Monica σκην. Δημήτρης Αργυρίου 5.2 min, στις 22:10

Phantomlimb σκην. Μιχάλης Φελάνης 11:55 min, στις 22:15

Slingshot σκην. Φάνης Τοψαχαλίδης 9:58 min, στις 22:27

A Job Interview σκην. ΑντώνηςΓλαρός 7:21 min, στις 22:37

Ο κύβος σκην. Αλέξανδρος Σκούρας 22:17 min, στις 22:44

Πνοή ζωής σκην. Δημήτρης Βερνίκος, Πόλυ Βλάχου 66:00 min, στις 23:15      

 

 

 

Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2017

ΑΦΙΕΡΩΜΑ: ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ, ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗ, 12:00-16:00 είσοδος ελεύθερη

Η πράσινη κατάκτηση, Εκουαδόρ, 47 min, Πρεμιέρα, Σκην. AlfredoSalazar, στις 12:00 μμ

Η ουσία Ζώντας σε Ισορροπία, Βέλγιο, 39 min, Πρεμιέρα, Σκην HermanMarynissen, στις 12:47μμ

Η δημοκρατία της Βαϊμάρης, σκην. Χρήστος Ν. Καρακάσης Ελλάδα, 10 min, Πρεμιέρα, στις 13:26

Τελευταία μέρα του πολέμου, Animation, Ρωσία, 6:32 min, Σκην. DimaFedotov, Πρεμιέρα στις 13:36

Συναίνεση, Animation, Σκην. FierranyHalita, Ινδονησσία, 7 min, Πρεμιέρα, στις 13:43

Μηχανή Bendito 4, Animation, Περού-Ισπανία, 10 min, Πρεμιέρα Σκην. JossieMalis, στις 13:50

Κάθε σταγόνα μετράει Animation, Ινδία, 1.15 δ min, Πρεμιέρα Σκην. DhimantVyas στις 14:00

Κινηματογραφικό Εργαστήριο με τους Bασιλική Κάππα, Χρήστο Ν. Καρακάση, Γιάννη Κλάδο, Δημήτρη Τρανό στις 14:00

 

 

 

 

Γεύση από παράδεισο και κόλαση σκην. Βασίλης Καλέμος 4:00 min, στις 21:30

Gymnast σκην. GlenMacKay4:48 min, στις 21:34

Hysteria σκην. Κατερίνα Κιαγιά 13:45 min, στις 21:38

Imago Ep.II: Symmetry σκην. Dani Joss 18:09 min, στις 21:52

Ladies of war Σκην. Δήμητρα Σταυροπούλου 2:29 min, στις 22:10                                        

Το Δωμάτιο Σκην. ΜιλτιάδηςΧρηστίδης 7:38 min, στις 22:30

Through the pane Σκην. Dawn Westlake 6:21 min, στις 22:37

Linear fragments of time Σκην. Σπύρος Πανταζής 8:35 min, στις 22:44

Κηφισιά Ομόνοια Σκην. Μενέλαος Κυρλίδης 20:31 min, στις 22:53

180 μοίρες Σκην. Ορέστης Δούρβας Ορφέας Δούρβας 6:30 min, στις 23:14                                                        

 

 

The river Σκην. Georgia Bloo Nicolaou 11:50 min, στις 23:30

Θεατής Σκην. Θοδωρής Βουρνάς 18:50 min, στις 23:42

ΣΤΟΛΙΣΜΕΝΟΣ Σκην. Kατερίνα Μπακαγιάννη 10:10 min, στις 24:00

Ο κλειδαράς Σκην. Μιλτιάδης Χρηστίδης 5:11 min, στις 24:10

Η κραυγή Σκην. Σπύρος Αμοιρόπουλος 17:46 min, στις 24:15

 

Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2017  

White collar Σκην. Natalia Lampropoulou 7:50 min, στις 21:30

You did not expect me Σκην. Αλέξανδρος (Αλέξης) Πιττίδης 13:38 min, στις 21:38

The circle the scarecrow and the silence Σκην. Χάρης Καραουλάνης, 19 min, στις 21:51

Different Σκην. Dante Rustav, Hristina Belousova 6:05 min, στις 22:15

Γκρίζος Σκην. Βισβάρδης Αναστάσιος 7:08 min, στις 22:22

Συναντήσεις Σκην. Οι μαθητές του 2ου Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας (Φυλακών) Τρικάλων 10:22 min, στις 22:29

Therunner Σκην. Ζάχος Σαμολαδάς 6:14 min, στις 22:39

Ουτοπία Σκην. Νίκος Κουρού 78 min, στις 23:00

Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2017  

Τελετή Λήξης Βραβεύσεις στις 21:30

 

6ο Διεθνές Φεστιβάλ Ψηφιακού Κινηματογράφου Αθήνας www.aidff.com

Studio new star art cinema Σπάρτης & Σταυροπούλου 33, Πλ. Αμερικής

Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2017

CAMhiLOS, σκην. Dairo Cervantes, 69 min, στις 17:30

Από άλλο πλανήτη, σκην. Δομνίκη Καστανάκη, 8 min, στις 18:50

Film Memoir, σκην. Βασίλης Καλέμος 5:41min, στις 18:58

Ψηλά, σκην. Χρυσόστομος Μπάρμπας 6.5min, στις 19:04

Μια συνηθισμένη μέρα, σκην. AntyVens, 16 min, στις 19:10

Μήδεια, σκην. Αποστόλης Σδράλλης, 15 min, στις 19:26

Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2017

Αφιέρωμα σε νέους Ιρανούς Σκηνοθέτες διάρκεια 60 min, στις 17:30

Μύγες Σκηνοθέτης, σκην. Νάντια Ζυγούρη - Άρης Παυλίδης 6:52 min, στις 18:40

Melancholy of the sun, σκην. Maksim Artemev 6:50 min,στις 18:46

Μελανή, σκην. Γιώργος Ευθυμίου 20:30 min, στις 18:53

Perfect world: Reality, σκην. HristinaBelousova6:21 min, στις 19:14

Το τρένο που δεν θα περάσει ποτέ, σκην. Μπλάγκου Γεωργία 17.15 min, στις 19:20

Ασφυξία, σκην. Εύη Μίνου 12:30 min, στις 19:37

Δυσγευσία, σκην. Γιάννης Δεληβέης 10:28 min, στις 19:50

Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2017

Film Noir, σκην. Thanasis Panou 9 min, στις 17:30

Ghost, σκην. Vigmantas Balevicius 4:31 min, στις 17:39

Gyes, σκην. Duygu Nazli Akova 3:11 min, 17:44

Memory Lane, σκην. ΕύηΣτάμου 3:19 min, στις 17:47

ΑΝΑ-ΜΝΗΣΗ (Ανακατασκευή της μνήμης) , σκην. Ακριβή Κόλλια 3:08 min, στις 17:50

«Focus», σκην. Thanasis Panou, 8 min, στις 17:54

Path, σκην. Vigmantas Balevicius 5:34 min, στις 18:03

Revived Light, σκην. Vigmantas Balevicius 3:33 min, στις 18:09

Η Έννοια του Δήλιου Προβλήματος, σκην. ΣοφίαΛιάρου 3:41 min, στις 18:12

The Voices of Silence 2, σκην. Πάμελα Παναγιώτα Στεφανοπούλου 00:52 min, στις 18:15

TIME, σκην. Vigmantas Balevicius, 7:16 min, στις 18:16

Επιρροές, σκην. Σωτηρίου Λουίζα 4:23 min, στις 18:22

«Oresteia» in art, σκην. Thanasis Panou 18 min, στις 18:26

The moving theatre, σκην. Eugene Hughes, Pia Jones, Ben Mallaby , 47 minστις 19:00

Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2017

Νεύτων: Η Δύναμη του Θεού, σκην. Πάνος Ανέστης, 48 min, στις 17:30

722ΤΜΧ, Τάγμα Μηχανικού, σκην. Γιάννης Κουφονίκος, 46 min, στις 18:30

Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2017

Νέοι Ισπανοί Σκηνοθέτες, 60 min, στις 17:30

RawTrip, σκην. Αντώνης Μανδρανής 7 min, στις 18:30

Άγγιξέ με, σκην. Γιώργος Τριανταφύλλου 15 min, στις 18:37

Μαθήματα Εμπιστοσύνης, σκην. Ακριβή Κόλλια 21 min, στις 18:53

Φωνές στους τοίχους, σκην. Γκαγκέλης Βαγγέλης 8 min, στις 19:14

Ποιος είμαι εγώ, σκην. Ανδρέας Κατσικούδης, 6 min, στις 19:22

Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2017

Το παιδί και το γουρούνι, σκην. Γιώργος Νεράντζης, 96 min, στις 17:30

Αφιέρωμα σε ταινίες του Edge Hill Univercity στις 19:00

Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2017

Ειμαρμένη, σκην. Ανδρέας Μαριανός 95 min, στις 17:30                                  

 

                                                                                                                             

Newsletter

Παραγωγή-Διοργάνωση

koyinta organization

ticket-ticket

koyinta-production

Σε συνεργασία

juliet

Partner Film Festivals

Wildlife Vaasa Festival

wildlife

 
The Wildlife Conservation Film Festival USA

WCFF Logo1

 

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ

 
Edge Hill Univercity
Edge Hill Univercity
 ΚΕΘΙ
logo kethi
 
genera
 
genera
 
Δημόκριτος
 
logo demokritos diafano blue
 
Coventry Univercity
coventry university
 
Embassy of Finland athens
Empassy Finland
 
ΣΑΠΟΕ
1
 
Εταιρεία Σκηνοθετών
etairia-skinothetes
 
Ενωση Σεναριογραφων Ελλαδας
ese
 
All About Festivals
allaboutfestivals
Mykonos Multimedia Festival
mykonos multimedia festival
 

Επισκέπτες

Today 2

Yesterday 36

Week 38

Month 773

All 9642

Currently are 11 guests and no members online

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Με την αιγίδα

ypourgeio

Με την υποστήριξη

dimos athineon

Rising star award

Υποστήριξη Rising star award

ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΕΡΤ
 
EPT aidff
 
Πρώτο Πρόγραμμα
proto programma
 
Kosmos 93.6
kosmos936
Rise TV
RISETV FINAL LOGO BLACK
 
Ναυτεμπορική
NAFTSITE
 
KOYINTA.GR

koyinta.gr

Poets Radio
4153ρ
 
My film
logo myFILM.gr 2016
 
Now24
 
now24
 
 
 
 
Film Theater
film theater
 
Apostaktirio
 
 
αποστακτιριο
 
Art and Press
art and press
Click Life
click
 
Γνώμη
gnomi
 
LIfe Speed
logo life speed
LavArt
logo lavart
City Portal
cityportal newlogo
 
YouthnetHellas
YouthnetHellas
deBOP.gr
logoWhiteOnBlackRounded+gr
Artic.gr
logo artic1
 
Πες τα Ολα
PESTAOLA1
 
Gefira
Gefira logo
 
frapress
frapress
  
Culture of Balkans
culture of balkans
 
For Free
logoforfree
 
 
Jazz Blues Rock
jazzblusrock
 
VOREINI
VOREINI
 
 
all4fun.gr
 
image002
Filmmaker
filmmakerlogo
 
 
Typologos
typologos
 
Go to top